Аксесоари

image of  Подпора за тежки съдини - за соларен котлон LD150

Подпора за тежки съдини - за соларен котлон LD150

Препоръчително при тежест на съда над 7кгПодпората се състои от две части – долна(стегач с два болта) и горна(метален прът с дължина 70см)Лесен...

детайли
image of  Тръбна стойка за монтаж върху бетон - за соларен котлон LD150

Тръбна стойка за монтаж върху бетон - за соларен котлон LD150

Предназначение: повишава устойчивостта на уреда на внезапни пориви на вятъра.Новият аксесоар замества обичайния триножник като опора на рефлектора...

детайли
image of  Специална тенджера за соларна фурна

Специална тенджера за соларна фурна

 * Диаметър: 24 см* Дъно: 20 см* Височина с капака: 17 см* Височина без капака: 11.5 см* Ширина вкл. дръжките: 32 см* Вместимост: 4 литра*...

детайли
image of  Ръкавици HYGOSTAR 1

Ръкавици HYGOSTAR 1

Материя: памучен хавлиен плат;Перат се до 40° С;Използват се при работа при високи температури.Цена 29.90 лв

детайли
image of  Ръкавици HYGOSTAR 2

Ръкавици HYGOSTAR 2

Материя: памучен плат;Перат се до 95° С;За обща употреба.Цена 3.30 лв

детайли
image of  Специална тенджера и специален тиган за соларен котлон

Специална тенджера и специален тиган за соларен котлон

Диаметър: 28 см;Вместимост на тенджерата: 7.4 литра;Материал: алуминий;Незалепващо покритие;Цвят: черен отвън и отвътре;Стъклен капак за...

детайли
Изключително доволен съм от тези уреди - малкия котлон и соларната фурна. Вкусна храна и става горе-долу за същото време както с електрическа печка. Например свинско с картофи - за два часа. На котлона с огледалото задуших месото в тенджера нарязано на малки парчета. След това добавих картофите. Един съвет - задушавайте месото, не го варете, когато използвате соларни прибори. Става по-бързо и по-вкусно. Можете и да комбинирате котлона с фурната. Ако искате печено, първо варите месото в тенджера на котлона, после го слагате в тавичка, добавяте ориз и подправки и го печете във фурната. Ако почнете в 10 до 13:30 ч сте готови. Единственото, което ви трябва е Слънце!

Контакти