В Кочериново доказахме, че соларното готвене е целогодишна дейност

През изминалата тежка зима ХоСа Солар ЕООД доказа, че соларното готвене е целогодишна дейност. Дори и в най-мразовитите дни на януари успявахме да използваме нашите уреди, щом имаше слънце!

След 15 февруари слънчевите дни са все по-чести. В Югозападна България се радваме на 2500 часа слънчево греене годишно! Средно за цяла България 2100 часа!

Хора! Обърнете се към Слънцето! Вижте колко безплатна енергия се изсипва върху нас!

От соларен уред за готвене има нужда всеки:

- който има двор!

- който има широка тераса с южно изложение!

- който има вила!

- който е решил да напусне големия град и да заживее в провинцията!

- който е решил да ремонтира стара къща и да я превърне в място за живеене!

- който може да ползва покрива на кооперацията, в която живее или малко място пред блока!

Имате нужда от 1 до 2 часа ясно слънце в зависимост от ястието, за да си сготвите със соларните котлони на ХоСа Солар ЕООД! Без значение, дали е лято или зима, без значение дали е плюс 20 или минус 20 градуса навън!

За Контакт:

гр. Кочериново 2640

ул. Н.Вапцаров 57B

Можете да се обадите на тел. 0988307943, да ни пишете лично съобщение във Facebook или на e-mail: info@hosasolar.bg, можете да пишете и в сайта ни www.hosasolar.bg.

Елате при нас на место в Кочериново, ще ви направим демонстрация на нашите уреди!

За Контакти

Изключително доволен съм от тези уреди - малкия котлон и соларната фурна. Вкусна храна и става горе-долу за същото време както с електрическа печка. Например свинско с картофи - за два часа. На котлона с огледалото задуших месото в тенджера нарязано на малки парчета. След това добавих картофите. Един съвет - задушавайте месото, не го варете, когато използвате соларни прибори. Става по-бързо и по-вкусно. Можете и да комбинирате котлона с фурната. Ако искате печено, първо варите месото в тенджера на котлона, после го слагате в тавичка, добавяте ориз и подправки и го печете във фурната. Ако почнете в 10 до 13:30 ч сте готови. Единственото, което ви трябва е Слънце!