Супа топчета през декември само с енергията на Слънцето

На 3 декември 2016 г., събота, доказахме за пореден път, че за соларните котлони на ХоСа Солар ЕООД няма сезонни ограничения! Супа топчета, сготвена от нашия 150 сантиметров модел с помощта единствено на слънчевата енергия, при 7 °C в Кочериново!

Сготвянето на супата с 6 порции отне час и половина от момента на поставянето върху уреда: между 10:30 и 12:00ч.

Соларните котлони на ХоСа Солар ЕООД могат да се използват целогодишно, независимо от външната температура!

Насладете се на очарованието на слънчевото готвене през зимата! Вижте колко слънчеви дни има дори през декември!

Обличате едно палтенце и за час и половина приготвяте храна за семейството си без да харчите ток, газ, дърва, пелети, въглища!

За Контакти

Изключително доволен съм от тези уреди - малкия котлон и соларната фурна. Вкусна храна и става горе-долу за същото време както с електрическа печка. Например свинско с картофи - за два часа. На котлона с огледалото задуших месото в тенджера нарязано на малки парчета. След това добавих картофите. Един съвет - задушавайте месото, не го варете, когато използвате соларни прибори. Става по-бързо и по-вкусно. Можете и да комбинирате котлона с фурната. Ако искате печено, първо варите месото в тенджера на котлона, после го слагате в тавичка, добавяте ориз и подправки и го печете във фурната. Ако почнете в 10 до 13:30 ч сте готови. Единственото, което ви трябва е Слънце!